rezac

PROJEKTI


Odvojenim sakupljanjem otpada i recikliranjem štedimo prirodne resurse, smanjujemo gomilanje otpada na odlagalištima i štitimo okoliš.


Misli Prirodno 

Projekt je osmišljen u svrhu odvajanja otpada (selektiranja) i samim time smanjivanja količine miješanog komunalnog otpada. Recikliranjem papira smanjujemo potrebu za sječom šuma. Reciklirani papir se proizvodi od 80-100% starog papira, a ekološki papir proizvodi se iz 100% starog papira.

Recikliraj

Odvojenim sakupljanjem otpada i recikliranjem štedimo prirodne resurse, smanjujemo gomilanje otpada na odlagalištima i štitimo okoliš. Štedjeti prirodne resurse i očuvati naš planet, treba postati naš prioritet i obveza, ne samo radi nas samih, već zbog budućih generacija.

Spremnici

Spremnici koje postavljamo namijenjeni su za prikupljanje: novinskog i uredskog papira, časopisa, kataloga, prospekata, bilježnica te papirnate i kartonske ambalaže. Spremnici i montaža te dostava istih potpuno su besplatni i moguće ih je postaviti u ulaze stambenih zgrada, poslovne zgrade, dječje vrtiće, škole te ostale subjekte.

Javite se

Prikupljeni otpad u spremnicima odvozimo u suradnji s našim partnerima u svrhu daljnjeg zbrinjavanja i recikliranja. Ukoliko želite postavljanje spremnika slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca